0 Items €0.00 Cart

You have no items in your shopping cart.

                                                                                              

                                                                                                                               privacybeleid

Hartelijk dank voor de toegang tot schoenshop-nl.com website ( "Site"), Wij respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen. Voor meer informatie, lees dan dit privacybeleid

informatie die we kunnen verzamelen over u.

We kunnen verzamelen en verwerken van de volgende gegevens over u:

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie te geven door het invullen van formulieren op onze site of door overeenkomstige met ons op via telefoon, e-mail of anderszins. Deze bevat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert op onze site te gebruiken, op zoek naar een product, een bestelling plaatsen op onze site, deelnemen aan de schoenshop-nl.com, meedoen aan een wedstrijd, promotie of enquête, en wanneer u een probleem met onze plaats. De informatie die u ons uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, financiële en credit card informatie op te nemen.

De volgende informatie kan worden verzameld, maar zal worden geanonimiseerd en ontvangt geen bevatten informatie waaruit u kunt worden geïdentificeerd:

Technische informatie, met inbegrip van het Internet Protocol (IP) adres van uw computer, uw login-gegevens, het type browser en versie, tijdzone, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform;

Informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locator (URL) clickstream naar, door en van onze site (inclusief datum en tijd); producten bekeken of gezocht; responstijden, download fouten, de lengte van de bezoeken aan bepaalde pagina's, interactie informatie (zoals scrollen, klikken, en muis-overs), en de methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina en een telefoonnummer gebruikt om onze klantenservice te bellen .

Deze website wordt voortdurend verbeterd door het toevoegen van nieuwe functionaliteit en mogelijkheden en door het verbeteren en toe te voegen aan bestaande diensten. Vanwege deze voortdurende veranderingen, veranderingen in de wet en de veranderende aard van de technologie, gegevens zoals deze zal veranderen van tijd tot tijd. Indien en wanneer de gegevens praktijken te veranderen, zullen dergelijke veranderingen (zo spoedig mogelijk) worden geplaatst op deze website om u op de hoogte van de wijzigingen. U dient deze pagina regelmatig te controleren

Hoe uw persoonlijke gegevens gebruiken we

Persoonlijke informatie die u verstrekt wordt gebruikt door ons alleen voor de volgende doeleinden:

Om uw shopping ervaring op onze website te verbeteren

Om uw bestelling te verwerken

Met uw toestemming om u te informeren over producten of speciale aanbiedingen die voor u interessant
kan zijn Het delen van informatie

Wij verkopen of anderszins uw informatie te delen met derden. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend zoals vermeld in dit Beleid

Openbaarmaking van uw informatie

We kunnen uw persoonlijke informatie te delen met de leden van schoenshop-nl.com de groep, die onze dochterondernemingen, onze ultieme holding en haar dochterondernemingen betekent.

Als wij verkopen of kopen een bedrijf of activa, kunnen we dergelijke informatie aan de potentiële verkoper of koper van openbaar te maken dergelijke activiteiten of activa als redelijkerwijs kan worden verlangd

Waar slaan wij uw gegevens

uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld, verkocht of gedistribueerd met ongerelateerde derde partijen, behalve onder deze omstandigheden:

Persoonsgegevens kunnen af ​​en toe worden overgedragen aan derden voor verdere verwerking in overeenstemming met de doeleinden waarvoor de gegevens oorspronkelijk werden verzameld of voor doeleinden te waar je vervolgens toestemming hebt gegeven

Persoonlijke gegevens zullen worden overgedragen aan derden voor verdere verwerking met het oog op bestellingen van u via deze website te vervullen en een after sales service

derden worden ingezet om de diensten of functies uit te voeren om te beheren en deze website, merchandising, marketing en promotie-inspanningen, communicatie of andere diensten te verbeteren. Deze derden bevatten bevoegd aannemers, adviseurs, juridische adviseurs en andere bedrijven (gezamenlijk "agenten"). Ze hebben alleen toegang tot persoonlijke informatie die nodig is om hun taken uit te voeren, en kunnen geen persoonlijke informatie met anderen te delen of te gebruiken voor andere doeleinden dan die welke contractueel is overeengekomen. In voorkomend geval, vóór de openbaarmaking van persoonsgegevens aan een derde partij, die derde is contractueel verplicht om adequate maatregelen te nemen om die gegevens te beschermen en de vertrouwelijkheid te handhaven. Informatie over u kan ook worden ontvangen van andere bronnen (zoals demografische informatie en aankoopgeschiedenis) en het kan om records over u worden toegevoegd om marketinginspanningen efficiënter te maken.


De informatie in databases van deze website mag worden gedeeld of overgedragen om te voldoen aan een wettelijke verplichting, voor de rechtsbedeling, om uw vitale belangen te beschermen, om de veiligheid of integriteit van de databases of deze website te beschermen, om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen wettelijke aansprakelijkheid, of in het geval van een verkoop, fusie, reorganisatie, ontbinding of gelijkaardige gebeurtenis

Waar u toestemming heeft gegeven, uw informatie kan worden doorgegeven aan partners of andere bedrijven die mogelijk contact met u opnemen over hun producten of diensten die u kunnen interesseren.

Tijdens het aankoopproces, uw informatie kan worden gedeeld met bepaalde intermediairs (bijv. UPS) strikt te verwerken en verzenden van uw bestelling.

Persoonlijke gegevens in de databanken van deze website worden onderhouden op een hoog niveau van betrouwbaarheid, de juistheid, volledigheid en valuta en de privacy en veiligheid van de databases te beschermen. Persoonlijke gegevens worden alleen bewaard voor zo lang als redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of om te voldoen aan alle toepasselijke wettelijke of ethische rapportage of het bewaren van documenten eisen.

Werknemers en derden die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn opgeleid om dergelijke gegevens naar behoren en in overeenstemming met de beveiligingsprotocollen en strikte normen inzake vertrouwelijkheid behandelen. Hoewel het verlies, misbruik, onbevoegde openbaarmaking, wijziging of vernietiging van gegevens niet kan worden gegarandeerd, worden dergelijke onfortuinlijke gebeurtenissen zoveel als redelijkerwijs mogelijk voorkomen.

De veiligheidsmaatregelen je beschermen terwijl u winkelt op deze website, zodat je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van credit card. servers van deze website te gebruiken Secure Sockets Layer (SSL), een encryptie-technologie die werkt met Netscape, Microsoft Internet Explorer, en AOL's browser, zodat geen enkele andere partij een koper persoonlijke informatie kunnen lezen. Alleen de laatste vijf cijfers van uw creditcard nummer zal worden onthuld wanneer u een orderbevestiging worden verzonden. Echter, de volledige credit card nummer wordt naar de juiste credit card maatschappij tijdens de orderverwerking verzonden.

Cookies

Om de anonieme gegevens in de voorgaande paragraaf beschreven verzamelen, in de toekomst tijdelijke "cookies", dat het eerste niveau domeinnaam van de gebruiker de datum en tijd te verzamelen u geopend deze website mag worden gebruikt. Op zich kunnen cookies niet worden gebruikt om de identiteit van de gebruiker te achterhalen. Een cookie is een klein stukje informatie dat naar uw browser wordt verzonden en opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Cookies niet uw computer beschadigen. U kunt uw browser om u te waarschuwen wanneer u een cookie ontvangt. Zo kunt u beslissen of u het wilt accepteren of niet.

Geen persoonlijk identificeerbare informatie wordt opgeslagen in deze cookies.

Voor de volledige technische uitleg, lees meer over cookies . gebruikt op onze site

Als u deze cookies te verwijderen, kunt u dit doen door het volgen van deze instructies

Emails


Wij haten ongewenste e-mail ook!

Wij zullen u een e-mail om uw bestelling te verwerken en daarna om u kennismaken met de voordelen van ons loyaliteitsprogramma. Alleen schoenshop-nl.com uw e-mailadres zal gebruiken. We zullen nooit doorgeven aan uw e-mailadres of persoonlijke gegevens aan derden voor marketingdoeleinden. Wij zullen uw e-mailadres op te geven om de levering diensten voor het enige doel van het verzenden van u het bijhouden van meldingen voor uw levering.

U kunt elk moment

uitschrijven Wanneer u lid worden van de loopschoen-2016 .nl e-mail nieuwsbrief, kunt u zich op elk gewenst moment door te klikken op de afmeldlink, dat is aan de onderkant van elk bericht dat we sturen. Of kunt u een bericht sturen naar onze customer care afdeling en wij zullen u af te melden


Links naar andere websites

Onze site kan bevatten links naar andere websites die geen eigendom zijn of beheerd worden door ons. We hebben geen controle over, aanbevelen of onderschrijven en zijn niet verantwoordelijk voor deze sites noch voor hun inhoud, producten, diensten of privacybeleid. Verwijzen wij u naar het privacybeleid van de derde partij website voor informatie over de werking, de functie en het beheer van die website. Je moet ook onafhankelijk beoordelen van de echtheid van een website die lijkt of beweert dat het is een van onze sites (met inbegrip van die in verband met door middel van een e-mail)

Wijzigingen om dit beleid

zullen wijzigingen die wij kunnen leveren aan onze privacy policy in de toekomst worden op deze pagina en, in voorkomend geval, per e-mail aan u gemeld. Controleer dus regelmatig voor alle updates en veranderingen in ons privacybeleid te zien en hoe ze invloed hebben op je.

Je rechten


De Wet bescherming persoonsgegevens (de "Wet") heeft diverse bepalingen die ervoor zorgen dat iedere persoon die toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens moeten voldoen aan strenge regels

de wet voorziet in de volgende principes, die we volgen ten alle tijden:.

Wij zullen uw gegevens eerlijk en rechtmatig te verwerken

Wij zullen uw gegevens alleen voor specifieke en rechtmatige doeleinden te verkrijgen, en zal deze niet gebruiken voor andere doeleinden

Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonlijke gegevens die moeten toereikend, ter zake dienend en niet bovenmatig in verhouding tot het doel waarvoor zij wordt gehouden

Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens moeten nauwkeurig zijn en zo nodig worden bijgewerkt

Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan voor dat doel noodzakelijk is

Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens in overeenstemming met uw rechten op grond van de wet worden verwerkt

We zullen passende technische en organisatorische maatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, schade of verlies

Wij zullen uw persoonlijke gegevens buiten de Europese Economische Ruimte, tenzij dat land of gebied zorgt voor een passend beschermingsniveau

Neem contact met ons

Heeft u vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en kunt u ons mailen op via onze "Contact" pagina.